HERZ

Voittajana Maalissa(Ukulele chords)

HERZ

Key: Fm

roll up this ad to continue

	    
Intro Fm Db Ab Eb 


Verse 

Fm        Db            Ab 
Sulla on se tarina jos vain joku saisi avata, 
      Eb           Fm 
Sydämesi portit raskaat ja ruosteessa. 
         Db          Ab 
Vihaa ja rakkautta. Kirvelevää, haurasta 
         Eb         Fm 
Eihän mustelmitta selviä sankaritkaan. 

Fm           Db          Ab 
Kuinka tähän tultiinkaan, kuka meitä kuljettaa? 
         Eb        
Tuulisella kentällä pimeää piilosta. 
Bd Cm          Db Eb 
Ja mä halusin vaan sanoa: 

olet ainoa laatuaan 
Fm       Db 
Pieni vihje: Hei sä olet ihme! 


Ab Bm Sinussa on ikuisuus, päättymätön avaruus Fm Db On vain yksi mahdollisuus. Ab Bm Fm Ja mulla on se unelma nähdä sinut taivaassa Db Ab Eb voittajana maalissa.
Verse Fm Db Ab Sulla on se tarina, lukemattomia sivuja Eb Fm Joku sun sydämes tuntee tarkalleen Db Ab Ruusuja maljassa, yksi tapa kertoa. Eb Mitä ne toivoo ja odottaa. Fm Db Ab Kuinka tähän tultiinkaan? Päivät on vain paperia. Eb Palaneena hehkuvan nuotion yllä. Bd Cm Db Eb Ja mä halusin vaan sanoa: olet ainoa laatuaan. Fm Db Pieni vihje; Hei sä olet ihme!
Ab Bm Sinussa on ikuisuus, päättymätön avaruus Fm Db On vain yksi mahdollisuus. Ab Bm Fm Ja mulla on se unelma nähdä sinut taivaassa Db Ab Eb voittajana maalissa.
Bm Db Fm Bm Db Ab Verse Ab Bm Sinä olet aarre taivaasta! Fm Db Arvokkaampi aarteita maailman Ab Bm Tiedätkö sinusta taistellaan Fm Db Eb Voittajan puolella voitetaan!
Ab Bm Sinussa on ikuisuus, päättymätön avaruus Fm Db On vain yksi mahdollisuus. Ab Bm Fm Ja mulla on se unelma nähdä sinut taivaassa Db Ab voittajana maalissa. Ab Bm Sinussa on ikuisuus, (sinussa on ikuisuus) Fm Db On vain yksi mahdollisuus. Ab Bm Ja mulla on se unelma (mulla on se unelma) Db Ab Eb F voittajana maalissa.
share this page

See Also: