E-Chords
Stef Bos

Niet Van Deze Wereld(Keyboard chords)

Stef Bos

Key: Am
Intro 
Am   Am   Dm   Dm 
E7   E7   Am   Am 

verse 1 
       Am                     Dm 
Jij hebt het vuur gestolen van de goden, jij bent de waarheid op het spoor, 
      E7             Dm               E7 
nu vind je elke deur gesloten, want de brenger van de boodschap wordt meestal vermoord. 
      Am                 Dm 
Je haalt ze uit hun zoete dromen want jij hebt maling aan de macht, 
    E7                   Dm   E7           Am 
ze luist'ren niet naar je, liefste, ze zijn bang want stilte, stilte is kracht. 

F G7 Am F G7 Am Dm Am En jij bent niet van deze wereld, jj bent niet van deze tijd, jij strooit zout in open wonden, Dm E7 Am Dm E7 E7 ze zijn je liever kwijt dan rijk, ze zijn je liever kwijt dan rijk.
verse 2 Am Am Dm Jij doet niet mee aan deze kermis, jij danst niet met de haat en nijd E7 Dm E7 en ik weet het 'Eerlijk duurt het langst', maar, liefste, ze hebben weinig tijd. Am Dm En je mag alleen de kudde volgen, jij mag niet zeggen wat je ziet, E7 Dm E7 dit is het land van bange blinden waar een éénoog, een éénoog koning is.
F G7 Am F G7 Am Dm En jij bent niet van deze wereld, jj bent niet van deze tijd, jij strooit zout in open wonden Am en op een dag wordt je gevonden want Dm E7 Am Dm E7 ze zijn je liever kwijt dan rijk, ze zijn je liever kwijt dan rijk.
Bridge C F G7 C De prijs van eerlijkheid is altijd hoger dan je denkt, C F G7 Am en er is een tijd geweest dat je betaalde met je leven. Dm Dm E7 Maar de tijden zijn veranderd en nu word je alleen maar doodgezwegen. Interlude Am Am Dm E Am Am Dm Am End-Chorus F G7 Am F G7 Am Dm Am Neen, jij bent niet van deze wereld, jj bent niet van deze tijd, jij strooit zout in open wonden, Dm Am en op een dag wordt je gevonden, want Dm E7 Am ze zijn je liever kwijt dan rijk, Dm E7 Am ze zijn je liever kwijt dan rijk, Dm E7 E7 E7 ze zijn de liefde liever kwijt dan rijk, Outro Am Am Dm Dm E E Am

roll up this ad to continue

share this page

See Also: