E-Chords
Misc Children

Scouts - Tent Vol Talent(Keyboard chords)

Misc Children

Key: G
Intro 
G  Bm   Em  C 
G  Bm   A   A  N.C. 

verse 1 
G              Bm 
 Hij sjort het beste bed en zij leest de kaart perfect 
  Em 
en die daar is de goochelaar, in scouting ken je geen gemaar. 
G                Bm 
  Groot of klein kan er zijn en wie wil mag de snelste zijn, 
  A 
al ben je groen, paars, zwart of wit, talent is wat iedereen bezit. 
G                  Bm 
  Voor Cas is nooit iets te zuur en Fien praat met de kwade buur, 
  Em                              G   Bm   A  A N.C. 
bij ons altijd het gekste eerst, talent vind je in de scouts het meest. 

G Bm Iedereen weet wat hij doet en zelfs al gaat het niet zo goed Em C ontstaat er weer een nieuw idee en hopla dan zit het weer mee. G Bm Iedereen staat op een rij en met ons handen in de zij, A van jin tot welp iedereen content zet de scouts TENT VOL TALENT.
Solo G Bm Em C G Bm A A N.C. verse 2 G Bm Niets te kort aan fantasie, 't is elke week weer victorie, Em de trein wordt een piratenschip, vandaag is iedereen de hippe kip. G Bm Elk kampvuur schoon gezang en Seppe steekt het goed in gang. A Gezelligheid is ook een troef, 't is terecht dat ik hier stoef. G Bm Nooit vermoeid, altijd gelach, zelfs als 't regent op een scoutsdag, Em G Bm A A N.C. bij ons altijd het gekste eerst, talent vind je in de scouts het meest.
G Bm Iedereen weet wat hij doet en zelfs al gaat het niet zo goed Em C ontstaat er weer een nieuw idee en hopla dan zit het weer mee. G Bm Iedereen staat op een rij en met ons handen in de zij, A A B van jin tot welp allemaal content zet de scouts TENT VOL TALENT.
Bridge C G A A B In de tent vol talent C G A A B is iedereen een echte held. C G A A B In de tent vol talent, C D het is de scouts, die telt!! Solo G Bm Em C G Bm Em C G Bm Em C G Bm A A End-Chorus G Bm Iedereen weet wat hij doet en zelfs al gaat het niet zo goed Em C ontstaat er weer een nieuw idee en hopla dan zit het weer mee. G Bm Iedereen staat op een rij en met ons handen in de zij, A van jin tot welp iedereen content zet de scouts TENT VOL TALENT. G Bm Iedereen weet wat hij doet en zelfs al gaat het niet zo goed Em C ontstaat er weer een nieuw idee en hopla dan zit het weer mee. G Bm Iedereen staat op een rij en met ons handen in de zij, A N.C. van jin tot welp, iedereen content zet de scouts TENT VOL TALENT.

roll up this ad to continue

share this page

See Also: