Marko ja Jukka

Oikeita Töitä(Chords)

Marko ja Jukka

Key: F#m

roll up this ad to continue

	        

Verse 1:

F#m D Tää maa on täynnä soittajii ja roudarii E Bm E Taidemaalareita, youtube-tähtösii F#m D Kaiken maailman tanssijoita, valokuvaajia E Bm E Musikaalitähtiä ja tuottajia. F#m D Tositeevee tähdet lienee kuumimpii E Bm E Laulukisoista kuoriutuu vain juontajii F#m D Runohenkilöitä ei saa loukata E Bm E Ja mikä ammatti on äänitarkkailija.
F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E F#m Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan.

Verse 2:

D Nuo urheiluhullut on myöskin joutavii E Bm E Politiikassa murheet päätyy twitterii. F#m D Pöyristyttävintä kautta aikojen E Bm E Et joku elannon tienata voi laaulaen
F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E Bm Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan.

Bridge:

D Ihan turhaa extraa F#m Hauskanpitoa siis Bm D E Kertoi meille Mamma nelkytviis
F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan. F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E F#m Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan.

See Also: