E-Chords
Juha Vainio

Mies Joka Tapasi Dingon(Chords)

Juha Vainio

roll up this ad to continue

Key: Am
Verse 
   Am               Am    E7  Am 
Ovat Artturi, Tuomas ja Taavi kaikki saapuneet perheineen. 
   Am     F      Em  C   B7       E7 
Mies portaillaan seisoo kuin paavi, valo lankeaa kutreilleen. 
    Dm7    G7   C       Dm   E7  Am 
Hän on mies, joka tapasi Dingon kerran kaupunkimatkallaan. 
  Dm   E7  Am  F     E7   B7    E7 
Ja kohosi siitä suosioon, josta nauttii näin kotonaan. 

F C G7 Am Hän on mies, joka tapasi Dingon luona bensiinimittarin. F C Dm E7 Am Pojat moikkasi häntä. Nyt mies vähäläntäon jo legenda itsekin.
Verse Am Am E7 Am Täällä ihmeitä tapahtuuko, joita selitä järki ei. Am F Em C B7 E7 On kumossa Huttusen Huugo, Karhu-Konttinen kanttuvei. Dm7 G7 C Dm E7 Am He vain tahtoivat koskea kättä, joka kätellyt Dingon on. Dm E7 Am F E7 B7 E7 Ja iskusta niin kuin salaman sekaan kaatuivat vatukon.
F C G7 Am Hän on mies, joka tapasi Dingon luona bensiinimittarin. F C Dm E7 Am Fanit täyttää nyt pihan, ne riuhtaisee hihan irti palttoosta suosikin.
Verse Am Am E7 Am Kun reppuselkään jo ryntää vanha emäntä Pöntinen, Am F Em C B7 E7 Mies hartiavoimin tien kyntää suojaan pirttinsä pienoisen. Dm7 G7 C Dm E7 Am Hän on mies, ken vain tapasi Dingon sattumalta ja yllättäin. Dm E7 Am F E7 B7 E7 Nyt pihalla parhaat ystävät huutaa pupillit väärinpäin
F C G7 Am Hän on mies, joka tapasi Dingon luona bensiinimittarin. F C Dm E7 Am Hänet valitsi Luoja. Niin intiimisuoja meni siinä kuin palttookin.
share this page

See Also: