E-Chords
Herman Van Veen

Dansliedje(Chords)

Herman Van Veen

roll up this ad to continue

Key: C
Intro: 
   C   G   C   G 
   C   G   C   G 


C G C G Ik dans, ik dans, ik huppel en ik spring C G Am Ik draai een pirouette en ik zing. C G C G Een dans, alleen of in een lange rij C G Am Heel treurig en dan hopla weer heel blij.

Verse 1:

F G Een rollebol of een flikflak Dm C Een duvel uit een doosje. F C Dm G Als een grote ronde bonte stuiterbal F G Een bromtol als een sprinkhaan Dm C Een stuiterende jojo F G Dm C Als een mooie lieve stille witte zwaan.
C G C G Ik dans, ik dans, ik huppel en ik spring C G Am Draai ik als een molen en ik zing. C G C G Een dans, alleen of in een lange rij C G Am Heel treurig en dan, hopla weer heel blij.

Verse 2:

F G Een frivool of een stip stap Dm C een aapje uit een mouw. F C Dm G Als een pico bello prima ballerina. F G Een vlinder als een bengel Dm C een stuiterende knikker. F G Dm C Als een mooie zachte stille witte veer.
A E A E Ik dans, ik dans, ik dans en ik pliť A E F#m Draai ik met de wind mee en ik zing. A E A E Een dans, alleen of in een grote kring A E F#m En als ik moe ben sta ik even stil.

Verse 3:

D E Een rolbol of een flic flac Bm A een duvel uit een doosje. D A Bm E Als een grote ronde bonte stuiterbal. D E Een bromtol als een sprinkhaan Bm A een stuiterende jojo. D A Bm E Als een mooie rechte danseres.
C G C G Ik dans, ik dans, ik trippel en ik zing C G Am Draai ik als een vaantje en ik zing. C G C G Ik dans alleen, of in een grote kring Am G C En als ik moe ben, sta ik even stil.
share this page

See Also: