E-Chords
Dobus

Met De Trein(Chords)

Dobus

Key: F
Intro  
F - F -   - C C -   G - G -   - C C - 
F - F -   - C C -   G - G -   C - C - 

F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G C rijden wij naar de zee en dat vinden wij zo fijn; F C naar de zon, naar de zon, naar de zigge-zagge-zon G C en we zwaaien naar de mensen op ?t perron.

Verse 1:

F C G C Eerst moeten we naar het station, dus nemen we de bus, F C G G we hebben zoveel spullen bij, het is een hele klus. Am Am Em Em Een tijdje later zitten we gezellig in de trein, D D F G wat kan het leven van een clown toch formidabel zijn.

Verse 2:

F C G C We zitten aan het raampje en de trein gaat lekker snel, F C G G het wordt een leuke boel aan zee: we slapen op hotel. Am Am Em Em De huizen en de bomen schuiven één voor één voorbij, D D G G
we kijken naar de koeien en die loeien in de wei.
F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G C rijden wij naar de zee en dat vinden wij zo fijn; F C naar de zon, naar de zon, naar de zigge-zagge-zon G C en we zwaaien naar de mensen op ?t perron. F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G C rijden wij naar de zee en dat vinden wij zo fijn; F C naar de zon, naar de zon, naar de zigge-zagge-zon G C en we zwaaien naar de mensen op ?t perron.

Verse 3:

F C G C Ik droom al van het water en ik droom al van het strand, F C G G we bouwen met z'n allen een mooi zandkasteel van zand. Am Am Em Em We kunnen lekker zwemmen en dat vinden we zo dol D D Dm G en daarna rust ik uit onder een rode parasol.

Verse 4:

F C G C Dan komt de conducteur voorbij, die zegt: hatchikidee, F C G G jouw kaartje, Dobus, dat is een retourticket naar zee. Am Am Em Em Dat weet ik, gil ik vrolijk, want dat is het paradijs, D D G G dan zit je fout, zegt hij, want deze trein gaat naar Parijs.
F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G C naar Parijs, naar Parijs, dat is ook een leuke reis. F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G C dus het strand zal voor een ander keertje zijn. F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G C naar Parijs, naar Parijs, dat is ook een leuke reis. F C Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein ??

Bridge:

G# G# Met de trein, met de trein, met de trein, ....
F# C# Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G# C# rijden wij naar de zee en dat vinden wij zo fijn; F# C# naar de zon, naar de zon, naar de zigge-zagge-zon G# C# en we zwaaien naar de mensen op ?t perron. F# C# Met de trein, met de trein, met de tsjoeke-tsjoeke-trein, G# C# rijden wij naar de zee en dat vinden wij zo fijn; F# C# naar de zon, naar de zon, naar de zigge-zagge-zon G# C# C# C# en we zwaaien naar de mensen op ?t perron.

roll up this ad to continue

share this page

See Also: