E-Chords
Dobus

Dobus(Chords)

Dobus

Key: C
Intro 
C   G   D   G 
C   G   D   G* 

C G D7 G Daar heb je Dobus en zijn vrienden: Mina, Sollie en de directeur. C G Am7 D7 G G Ja, Dobus en zijn vrienden maken van een grijze dag een dag vol kleur.

Verse 1:

G G Wij geven een feestje kom er maar vlug bij, D G zet vandaag je zorgen eventjes opzij. C D B7 Em Dan zingen we wat liedjes en weg zijn jouw verdrietjes A7 D en worden we weer vrolijk en weer blij.

Pre-Chorus

Em A Weet je misschien niet hoe je feesten moet? Am D Kijk dan allemaal eens naar mij!
C G D7 G Daar heb je Dobus en zijn vrienden: Mina, Sollie en de directeur. C G Am7 D7 G Ja, Dobus en zijn vrienden maken van een grijze dag een dag vol kleur. C G D7 G Daar heb je Dobus en zijn vrienden: Mina, Sollie en de directeur. C G Am7 D7 G Ja, Dobus en zijn vrienden maken van een grijze dag een dag vol kleur.

Verse 2:

G G Zet je mooiste glimlach op en kijk niet zuur, D G elke dag beleven we een avontuur. C D B7 Em Soms zijn we wat onhandig en niet zo heel verstandig, A7 D dan raakt de directeur wat overstuur.

Pre-Chorus

Em A Maar dan beuren wij hem toch gewoon weer op Am D en kan hij toch weer lachen op den duur.
C G D7 G Daar heb je Dobus en zijn vrienden: Mina, Sollie en de directeur. C G Am7 D7 G Ja, Dobus en zijn vrienden maken van een grijze dag een dag vol kleur.

Bridge:

C/D C/D C/D D Wil je ook een clown zijn, trek dan maar een gekke snoet C/D D C/D D en doe dan veel te grote schoenen aan; C#/D# D# G# G# een kleurtjesneus en op je hoofd een supercoole hoed A#m D#* en dan kun je met ons uit feesten gaan.
C# G# D#7 G# Daar heb je Dobus en zijn vrienden: Mina, Sollie en de directeur. C# G# A#m7 D#7 G# Ja, Dobus en zijn vrienden maken van een grijze dag een dag vol kleur. C# G# D#7 G# Daar heb je Dobus en zijn vrienden: Mina, Sollie en de directeur. C# G# A#m7 D#7 G# Ja, Dobus en zijn vrienden maken van een grijze dag een dag vol kleur.

roll up this ad to continue

share this page

See Also: